Zárt, éppen ezért nagyon biztonságos

Az iPhone egy rendkívül zárt rendszerű készülék, viszonylag egyszerű kezelhetőséggel, minden gyári funkció hiba nélkül fut, mind hardveres, mind szoftveresen. 2007 óta, mióta a termék a piacon van, mégis egyre több ember választ magának ilyen mobilt. Évről évre egyre jobb minőségű prémiumkategóriás készüléket dobnak piacra, amire a mai napig hatalmas a kereslet, a készülékek élettartama rendkívül magas, szériától, típustól függetlenül.

Ejtsünk szót a kameráról, amellyel gyönyörű, tűéles képeket csinálhatunk, ráadásul rengeteg effekt áll rendelkezésünkre a még tökéletesebb képélményhez. Hatalmas előny még, hogy bizonyos számú szériák már évek óta a piacon vannak, mégis a mai napig kapják a frissítéseket, amelyek azonnak telepíthetőek. Szót kell ejtsünk a rendszer védelméről is, ami erősen védett a vírusokkal és egyéb kártevőkkel szemben. Akik iphone pártiak, mind arról számolnak be, hogy nem fagy le, megbízható készülék, sokan a munkájuk miatt vesznek drágább, ám szerintük stabilabb működésű mobilt, hiszen ha mondjuk tárgyalásra kell mennünk, sokat elárul rólunk, ha ilyen készülékünk van. Mondhatni, presztízs termék, más szimbólumot képvisel az emberek körében, mint egy „átlagoskészülék”.

Ha esetleg meghibásodna, akár kívül, akár belül, akkor sem kell aggódnunk, hiszen szerencsére folyamatosan növekszik a kifejezetten iPhone szervizek száma, így nem kell attól tartanunk, hogy készülék nélkül maradunk, és bízhatunk abban, hogy egy rendkívül hosszú élettartamú társat választottunk, amely sok-sok évig hűen ki fog bennünket szolgálni. Ha választunk hozzá kiegészítőket, még hosszabb ideig a társunk lesz.