A nagymamám legújabb szokása

A nagyszülők biztos vagyok benne, hogy minden ember életében igen nagy szerepet játszanak, legalábbis a legtöbbében biztosan. Nem voltam ezzel máshogyan én sem és a testvérem sem, hiszen nyáron, amikor nem tudtunk iskolába menni és már nem igazán volt divatban a táborozás sem, akkor ők vigyáztak ránk, és igen jól is éreztük magunkat mindig velük. Hihetetlen sokat tanítottak az életről, a tisztességről, a veszteségekről, arról, hogy egy játékban nem lehet mindig nyerni, arról, hogy hogyan lehet feldolgozni, ha aznap mondjuk mindenben vesztünk, egyszóval rengeteg olyan dologról, ami a személyiségünket formálta és jobb emberek lettünk általa.

Most már idősek a nagyszüleim, és bizony sokszor előfordul, hogy már nem ők vigyáznak ránk, hanem nekünk kell valamilyen segítséget nyújtani számukra, vagy éppen csak odafigyelni az egészségükre ami sokszor bizony nem könnyű, mondhatnám azt is, hogy a lehetetlennel vetekszik. A nagymamám például mostanság nagyon keveset iszik. Persze a legjobb az lenne, ha vizet inna, de igazából már bármi jó lenne ami folyadék, de valahogy mindig elfelejti, mi pedig nem állhatunk folyton mellette, hogy a napi folyadékbevitele meglegyen. Számtalan dolgot próbáltunk már megoldásként találni erre, de most azt hiszem tényleg megtaláltuk a tökéletes eszközt arra, hogy ez többé ne jelentsen problémát.

A gyümölcslevek világa ugyanis hihetetlen módon segített nekünk ebben. A simigyümölcslé termékei nem csak hogy egészségesek, nincsenek ezekben a gyümölcselvekben semmilyen hozzáadott anyagok vagy tartósítószer és természetesen plusz cukor sem, de ezen felül még az ízük is valami mennyei. Imádja a nagyi, így nem is kell neki szólni, hogy innia kellene, mert magától megy és önt. Persze vizet is többet iszik így, hiszen kívánja. Hihetetlen nagy segítség ez így, mert végre nem kell már aggódnunk érte.