Kedvenc illataid webshopból

Guido Maria Kretschmer úgy gondolja: „Az embereket szeretni kell, a helyükbe kell  képzelni  magad,  meg  kell  őket érinteni a divattal. És ez a helyzet egy jó  női parfümmel  is.  Nem  elég,  hogy  elkápráztat, meg is kell, hogy érintsen ” A női parfüm rendelkezik egy megfoghatatlan csáberővel.

Talán senki sem tudta, de egy minőségi kiegészítőben kb. 200 különböző illataroma kap helyet. Ezek, az egymástól eltérő, mégis egymással harmonizáló komponensek olyan összhangot teremtenek, melyet az emberek finomnak, csábítónak, elbűvölőnek, varázslatosnak éreznek. néhány fújás után, pusztán a karakteres illat megérzésekor hatalmába kerítenek azok az emocionális hatások, melyek a legjobban jellemzik az adott eseményt, vagy esemény sorozatokat.

Az illat ugyanis kicsit hasonlít a szív táplálta érzelemhez. Memóriával rendelkezik.  Ezen felbuzdulva az Avon 3 féle illattal, 2 női és egy férfi változattal kedveskedik azoknak, akik nyitottak az új, izgalmas kalandokra. Az egyik női változat akár egy szenvedélyes ölelés, úgy csábítja el érzékeinket. A rózsaszín grépfrút és a szamócalevél sziporkázó illatjegyeivel, melyek az ellenállhatatlan indiai jázminnal egyesülnek, hogy aztán az étcsokoládé érzékisége és az ámbra hipnotikus akkordja koronázza meg ezt a feledhetetlen illatot. A szettben megtalálható a parfüm, egy mini parfüm, és egy testápoló.

Ez az Attraction Rush. A Sensations For Her gyümölcsös-virágos-orientális kategóriában prezentál elképesztő varázslatot, illetve elbűvölő szilva, arab jázmin, bőr illatjegy jellemzi. Az Attraction Sensation for Him parfüm  páfrányos-orientális illatélményt nyújt, a fekete bors, zöld növények kombinációjával. Utóbbi 2 terméket egy szettben lehet megvásárolni, hogy együtt varázsolják el egymást egy kora esti randevú alkalmával a nő és a férfi.