Rövid frizura – évek óta hódít, hódítsd meg te is

A tavaszi szélben csak úgy röpködnek az extra hosszú, egyenesre vasalt hajkoronák. Végre nem zavarja a leomló lágy tincseket az óriási téli sál és nem lapítja, borzolja össze a fejek búbját a nagy kötött sapka sem. Tavasszal teljesen új értelmet kap minden hajviselet, a bebarnult, sötétre vált tincsek végre sokak örömére elkezdenek kiszőkülni a nap hatására. Nincs a világon olyan frizura, aminek ne tenne jót ez az időszak.

Ezzel szemben télen néha kissé megfeledkezünk a hajunk állapotáról többek közt amiatt, mert feladjuk a harcot a sapkával szemben. Így érthető az is, hogy egyre többen jelentkeznek be ilyenkor a Liberty Szalon 11. kerületi fodrászatába, hogy felfrissítsék vagy teljesen megváltoztassák hajviseletüket. Különösen igaz ez a rövidebb frizurák kedvelőire, akik szeretnek kísérletezni a formákkal és bátrabban bánnak a rövid hajhosszból adódóan a színekkel is.

Mindenki megnyugodhat, a rövid frizura még mindig hódít, nem csak a középen elválasztott, hosszú hajnak van létjogosultsága. Utóbbit bár sokan választják, a kívánt hosszt sokszor póthajjal érik el, ami még mindig nem szerencsés és esztétikus választás, bárki bármit is mond. Látszik a pótlás és a póthaj állaga sem simul bele az eredeti részbe, de van, aki ezt mégis elengedhetetlennek tartja a szépséghez, ezt pedig senkitől nem akarjuk elvitatni. A rövid hajjal legalább ilyen problémák nincsenek, nincsenek takargatnivaló részek, csak frappáns, látható vonalak és izgalmas fazonok, kerekítések.

Három évszak is rendelkezésre áll a különböző hosszok és stílusok kipróbálására és természetesen a téli vegetálásban is ki lehet taláni egy könnyen formázható fejfedő-kompatibilis viseletet, amivel tündökölhetünk az ünnepek alatt és kitartunk a következő tavaszig.