A férjem ajándéka

Az ember rengeteg dolgot tanul egy kapcsolatban, nekem legfőképp azt sikerült, hogy ha egy férfi makacs, akkor azzal nem igazán lehet mit kezdeni, én legalábbis nem nagyon tudok. Számtalanszor próbáltam már őt egy-két dologról meggyőzni, ami alapjában véve látszott, hogy veszélyeket rejt, mint például az, hogy védőtok nélkül használja az ipad készülékét, de nem csak otthon ráadásul, hanem viszi mindenhova, mert imádja. Használja a munkahelyén, és használja a gyerekek szórakoztatására a kocsiban, de még a focimeccsekre is magával viszi, mert hátha szüksége lesz rá.

Persze én megértem, mert egyébként tényleg egy nagyon jó találmány, egy hihetetlen jó kis eszköz, de azt is tudom, hogy nagyon sérülékeny. Ezek a készülékek nem igazán bírják azt, ha valaki odaüti valahova, vagy leejti őket. Egészen egyszerűen szinte azonnal sérülnek és nem igazán lehet tok nélkül biztonságban tudni őket. Én már ezerszer mondtam neki, hogy nem az a gond, hogy viszi ezt a kis szerkezetet mindenhova és szereti, hanem az, hogy félek, hogy meg fog sérülni és akkor bizony nagyon mérges lesz magára. Persze nem hallgatott rám. Mondanom sem kell. Már azt is megpróbáltam, hogy rátaláltam a http://ipadtokok.hu/ oldalon egy hihetetlen szép, gyönyörű tokra, és megpróbáltam megvenni neki, hátha akkor ha ajándékba kapja, használni fogja, de nyilván ez nem sikerült.

Addig addig kisírtette sajnos a sorsát, amíg most, nemrég egy alkalommal leejtette a kocsiban és ripityára törött a kijelzője. Mondanom sem kell, hogy mennyire mérges volt magára és hányszor elmondta, hogy tőlem még kapott is tokot, de nem hallgatott rám. Ez tipikus hozzáállás ilyenkor. Innentől kezdve biztos vagyok benne, hogy tényleg mindig használni fogja a tokot. Csak azt nem értem, hogy miért kellett ehhez ekkora kárt szenvedni.