Új munkám legnagyobb segítői

Amikor az ember egy új munkahelyen kezd dolgozni rengeteg paraméternek meg kell felelnie. Próbál hatalmas erőbedobással betanulni a vállalati munkába, megismerni a munkatársakat és beilleszkedni az egyébként már összeszokott csapatba, ami sosem könnyű feladat. Nem is beszélve arról, hogy próbálja bizonyítani a rátermettségét, szakmai tudását és tapasztalatát, hogy meg tudja szilárdítani a helyét a cégen belül hosszú távon is. Persze a stressz és a feladat terhe minden nap nyomja a vállát és nem szeretne kudarcot vallani. Nagy segítséget jelenthet ilyen helyzetben egy-egy kolléga segítsége vagy akár már az is, hogy a csapat befogadó és támogatóan lép fel a munkavállaló mellett. Nekem ebből a szempontból kicsit nehéz dolgom van, mert az én új helyemen a közösség tényleg nagyon összeszokott, több éve dolgoznak szorosan együtt és kicsit nehéz ide bekerülni. Van viszont egy meglepetés, ami hatalmas segítséget jelent számomra a mindennapi munkában és hosszú távon egyaránt.

Új ugyanis számomra a tevékenységi kör, amiben a vállalat tevékenykedik. Az agrár szektor számomra eddig nem igazán került elő a mindennapi munka során, ezért rengeteg kell tanulnom. A vállalat legfőbb partnere pedig, a https://odisys.hu/ csapata hihetetlen nagy segítséget nyújt nekem ebben minden egyes napon. Nagyon lelkes és hihetetlen kedves kis csapat várt engem ennél a cégnél, amiért minden nap hálás vagyok.

Minden kérdésemre választ adnak, rekord gyorsasággal, és igyekeznek tanítgatni, hogy minél előbb rendelkezzek azzal a tudással, amivel professzionálisan fogom tudni segíteni a cégem munkáját. Nagyon örülök, hogy ha bár a munkaközösségbe beilleszkedés plusz munkákat jelent majd számomra, legalább egy partner segítségét élvezhetem. Biztos vagyok benne, hogy így menni fog minden feladat és kihívás megoldása.