Könnyebb volt mint gondoltam

Nem olyan régen, a jelenlegi nehéz helyzet, a korlátozások és az értékesítés nehézségei miatt úgy döntöttem hogy én is belépek az online értékesítők világába, és kialakítok egy webshopot, ahol az emberek megtalálják az egyedileg készített ásvány ékszer termékeimet, meg tudják nézni azokat, a paraméterekkel, élettani hatásokkal és mindennel együtt, és ha felkeltik az érdeklődésüket meg is tudják könnyedén vásárolni bármelyiket. Persze tudtam, már amikor az ötlet megfogant, hogy nehéz dolog lesz, mert hiszen én egyáltalán nem értek ezekhez a számítástechnikai dolgokhoz, és közel sem értem néha még a kérdést sem, nem hogy megfelelő döntést tudjak hozni és választ tudjak adni azokra. De abban reménykedtem, hogy egy megfelelő csapattal, szakértők segítségével könnyebben veszem majd az akadályokat.

Ez pedig így is lett. Hihetetlen profi, rugalmas és lelkiismeretes webes csapatra találtam, akik rendkívüli gyorsasággal dolgoznak és rettenetesen gyorsan egy hihetetlen gyönyörű és profi shopot raktak nekem össze. Aztán jött a fekete leves mert elmondták, hogy a megfelelő termékfotózás nélkül a shop nem igazán működőképes, hiszen a vevők az alapján fognak vásárolni a mit a képen látnak, és azok a képek, amiket én átküldtem bár jók, de a vevő meggyőzésére koránt sem alkalmasak, szóval kell egy profi termékfotós, aki segítséget tud nyújtani ebben.

Már éppen a kétségbeesés szélén voltam, amikor elmondták, hogy tudnak ajánlani egy nagyon jó szakembert, nagyon meg vannak mindig elégedve a képeivel, mint minőségben, mind kompozícióban, és ha érdekel, akkor a szikyfoto.hu oldalon meg tudom nézni a referencia munkáit is és fel is tudom venni vele a kapcsolatot. Hát így történt, hogy másnapra már a termékfotósom is megvolt. Most pedig már arra várok, hogy feltöltsék a gyönyörű képeket a oldalra és elinduljon. Nagyon izgulok, de biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a nagyérdemű közönségnek.