Gyerekkori lelkesedésből életcél

Nőként ki ne értené az érzést, hogy egyszerűen őrületbe tud hozni egy szép, különlegesen elkészített lánc vagy karperec, nem beszélve az egyedi fülbevalók világáról. Már kislány koromban jellemző volt rám, hogy édesanyám ékszereit előszeretettel húztam magamon jobbra-balra. Nem is igazán értették ezt az őrült ékszerszeretetet, mert családunkra egyáltalán nem volt ez jellemző. Hát ez a rajongás megmaradt felnőtt koromra is, csak kicsit átalakult.

Én magam igen kevés ékszerrel rendelkezem. Általában mindet kapom egy számomra fontos embertől vagy egy számomra fontos alkalomra. Nem vagyok nagy gyűjtő, azokat viszont imádom, amik birtokomban vannak. Egészen más az a fajta rajongás azonban ami munkám során az ékszerekhez, ezen belül is az egyedi ékszerekhez köt. Sokáig gondolkodtam ugyanis, hogy mi lehetne az, amit én máshogy csinálok, mint minden más ékszeráruház. Hogyan tudnék különlegeset és sokkal másabbat adni vevőimnek, mint bámely konkurencia. Hogyan tudnám kiszolgálni az igazán különleges összeállításokra vágyó nők igényeit.

Egy pár évbe bele telt, míg rájöttem, hogy bizony úgy, hogy nem kötődöm semmihez. Nem egyedileg készített ékszereket kínálok, hanem ékszereket egyedi összeállításban. Márkától függetlenül. Ilyen nem igazán van jelenleg rajtam kívül a piacon. Ez olyannyira bejött a piacon, hogy nem győztem járni az ékszerüzletek és nagy márkák kínálatait, és újabbnál újabb ötletes összeállításokat kreálni, akkora volt a kereslet. Eldöntöttem, hogy szeretnék erre egy weboldalt. Ahhoz viszont kellenek ugye jó képek. Mottóm, hogy valamit vagy tökéletesen csináljunk, vagy sehogy, tehát mindenképp profi képekre volt szükségem. El is kezdtem fotósokat keresgélni, de sorra kudarcba fulladtam. Volt, akinek az optikája nem volt megfelelő, volt akinek a studió hiányzott, de mindenkinek volt valami kifogása, amiért nem merik vállalni a megbízásomat. Gondoltam én, hogy az ékszerfotózás ne egyszerű munka, de azt nem gondoltam azért, hogy ennyi energiába kerül majd találni egy jó szolgáltatót. Végül azonban rátaláltam és egyáltalán nem csalódtam, sőt. Tökéletes, profi munkát végeznek, mindig határidőre teljesítenek, a legvadabb kéréseket is tudják teljesíteni, mindet rugalmasan, hosszú távú együttműködésben, és nem mellesleg jó hangulatban.